Ajánlások
Fodor Rajmund

Sydney és Athén olimpiai bajnoka, világbajnok, Európa bajnok, világkupa-győztes vízilabdázó

"Sokévnyi vízilabdában szerezett tapasztalatomra alapozva, minden oktató, vízilabda játékos részére ajánlom az Aquawallgym-et, illetve bárki számára ki szereti a mozgást. Az Aquawallgym egy nagyszerű eszköz a hatékony fizikai felkészülés szempontjából és végtelen edzési lehetőséget ajánl. Próbáld ki, és élvezd az újszerű mozgást!"

Keszthelyi-Nagy Rita

magyar vízilabda válogatott csapatkapitánya, Európa-bajnok, 3x Eb 3., Eb 4., vb. 3., 4., 5., 2x olimpiai 4., 8x magyar bajnok, 9x Magyar Kupa-győztes, LEN kupa-győztes, 8x Évjátékosa, 4x Eb és 2x vb gólkirály

"Köszönöm Péternek, hogy megismerhettem az Aquawallgym eszközöket, amelyek a mindennapos felkészülésem részét képezik. Személyes kedvencem a gumikötél, amit a vállam melegítésére használok, hogy a sérüléseket megelőzzem. Ez azért is különleges, mert a vízben is tudom használni és hála a csuklópántnak még a labdát is a kezembe tudom venni, így mindenfélét tudok gyakorolni és erősíteni a vállam. Péter nagyon kreatívan találja ki ezeket a speciális eszközöket, figyelembe véve a sportág igényeit."

Dr. Erdélyi Gábor

főorvos, ortopéd sebész, baleseti sebész szakorvos, a magyar férfi kézilabda válogatott vezető orvosa, a Magyar Olimpiai Csapat tagja az athéni és a londoni olimpián

"Az Aquawallgym nagyszerű találmány, amely lehetővé teszi a mozgáskoordináció, a neuromuscularis proprioceptív rendszer, az izomzat fejlesztését a mozgásszervi betegek konzervatív kezelésében, a műtét utáni rehabilitációban, és a sport felkészítésben. A finom koordináció javításával a sportsérülések megelőzésére is alkalmas. Lehetővé teszi a sportágspecifikus mozdulatsorok gyakorlását is, ezért a sportrehabilitáció fontos eszköze. Használatát mindenkinek ajánlom."

Juhász Ádám

magyar válogatott kézilabdázó, U18-as Eb 2.

"Térdszalag műtétem után 2 hónappal kezdtem meg az Aquawallgym edzéseket. Az első alkalomtól éreztem, hogy minden izmom, amit a lábadozás alatt alig használtam, elkezdett dolgozni. Az erőnlétem minden edzés után látványosan javult. Ajánlom mindenkinek, aki sérülésből rehabilitál, vagy egészséges, de szeretne kipróbálni egy kemény, más jellegű edzésformát."

Szöllősi-Zácsik Szandra

magyar válogatott kézilabdázó, 2x KEK-győztes, 2x magyar bajnok, Magyar Kupa-győztes, junior Eb 2., szlovén bajnok és szlovén kupagyőztes

“A vállműtétem után dr. Erdélyi Gábor tanácsára próbáltam ki az Aquawallgym-et. A vízben végzett gyakorlatok terhelésmenetesen fejlesztették állóképességemet és az erőnlétemet, amelyeknek jóvoltából látványosan felgyorsult a rehabilitációm, hiszen nekem is, mint minden élsportolónak astabil felépülés mellett, a mihamarabbi visszatérés is fontos szempont volt. Mindezek miatt csak ajánlanom mindenkinek, aki szeretne egy hatékony rehabilitációs módot kipróbálni. Az Aquawallgym-nek köszönhetően rövid idő után visszatérhettem a kézilabdapályára.”

Kékesi Márton

magyar válogatott alpesi síző, vb 43., óriás-műlesiklásban olimpiai 42., műlesiklásban 30.

“Az alpesi sízés nagyon sokoldalú ügyességet és mozgás koordinációt igényel. Sokszor előre nem kiszámítható helyzeteket kell megoldani a pályánmaradás és az esetleges esés elkerülése érdekében. Egy ilyen helyzetben szakadt el az elülső keresztszalagom. Az Aquawallgym segített a rehabilitációmban és a további fejlesztésemben. Korábban nem ismert módszer alkalmazására nyílt lehetőségem. A SUP deszka tetején a labilis felületen az egyensúly megtalálásában végeztem kondicionáló és koordináló gyakorlatokat. Ez sokat segített visszaszerezni -sőt tovább is fejleszteni – a komplex mozgás vezérlő képességeimet.”

Bartók Donát

magyar válogatott kézilabdázó, junior Eb 2.

"Pribélyi Péterrel és az Aquawallgym-mel 2013-ban ismerkedtem meg, majd 2019-ben volt rá a legnagyobb szükségem, amikor a térdsérülésem rehabilitációját Budapesten töltöttem. Nem is lehetett kérdés, hogy a Komjádi uszoda hetente többször is helyszíne lesz az edzéseimnek. Minden alkalommal olyan fáradtságot éreztem, amit csak egy igazán alapos átmozgatás okozhat: az egész testem fájt, de tudtam, hogy ennél jobbat nem is tehetnék a felépülésem érdekében. Peti egy határozott és keménykezű edző, amit ez a műfaj teljes mértékben megkövetel. A négy hónap közös munka során egyenletesen fejlődött az izomzatom, így amikor elértem abba a fázisba, hogy már szárazföldön is futhatok, nem voltak fájdalmaim. Javult az állóképességem és olyan mélyizmokat aktiváltak a gyakorlatok, amiknek erősítése szárazföldön sokkal körülményesebb. Tapasztalatom szerint a vízi edzés lényegesen kisebb terhet jelent az ízületeknek, a térdek és a gerinc különösen kímélve vannak, miközben a csípő-, comb- és hátizomzat teljes intenzitással dolgozhat. Fontos kiemelnem, hogy az Aquawallgym nem csak élsportolóknak való. Ekkor még várandós feleségem is szívesen járt velem edzeni, és ő is, ahogyan mindenki az saját szintjének megfelelő gyakorlatokat végezhetett. Nehéz helyzetben vagyok, amikor röviden akarom összefoglalni Peti munkáját. Csak azt tanácsolhatom, aki teheti, próbálja ki, és tapasztalja meg saját magán."

Pappné Szamoránsky Piroska

145x magyar válogatott kézilabdázó

3x magyar bajnok, Magyar Kupa-győztes, 3x KEK és EHF kupa-győztes, olimpiai 4., Eb3., montenegrói bajnok és montenegrói kupagyőztes

"A térdműtétem után a szárazföldi gyógytorna mellett volt szerencsém kipróbálni az Aquawallgym-et. Pribélyi Péterhez kerültem, aki mindenben segítette a felépülésemet. A vízben való edzés könnyebb és ízületkímélő, viszont nagyon jól erősíti az izmokat és jó állóképességet eredményez. Ha időm és az edzések engedik, a mai napig szívesen járok le vízitornázni. Ajánlom mindenkinek, aki sérülés után gyors rehabilitációt szeretne."

Harsányi Gergely

179x magyar válogatott kézilabdázó, 2x olimpiai 4., vb 6., vb 7., vb 8., Eb 8., junior vb 4., junior Eb 6.

"A világbajnoki selejtezőn elszenvedett térdsérülésem és az azt követő operáció után dr. Erdélyi Gábor javaslatára próbáltam ki az Aquawallgym-et. Korábbi úszóként mindig is imádtam a vizet, nyaranta rengeteget játszottam a Balatonban és a Tisza vizében, és ösztönösen is edzettem benne, fantasztikus volt kihasználni a vízben való könnyedséget, mégis a legfárasztóbb mozgások egyike volt leküzdeni a víz ellenállását, futni, mozogni, labdázni benne. Fantasztikus ötletnek tartom Pribélyi Peti Aquawallgym rendszerét, melyben továbbfejlesztette ezt az ösztönösséget és tudatosan olyan módszert alakított ki, ami az ízületek kímélése mellett már a rehabilitációs fázisban tökéletes fizikumot, állóképességet, mozgáskoordinációt fejleszt. Jó szívvel ajánlom az Aquawallgym-et fiataloknak és öregeknek, élsportolóknak és hobbisportolóknak és mindazoknak, akik élvezik és szeretik a vizet és a sportolást egyaránt."

Ilyés Ferenc

229x magyar válogatott kézilabdázó, 2x olimpiai 4., vb 5., vb 7.

"Három hónappal a londoni olimpia előtt bokatörést szenvedtem. A rehabilitáció tétje tehát óriási volt; eleinte az Aquawallgym-mel végzett vízitorna volt a leghatékonyabb. Később a dinamikus mozgásokat is vízben, az Aquawallgym™-mel kezdtem el - úgy gondolom, abban, hogy a 2012. évi londoni olimpiai csapat tagja lehettem, az Aquawallgym-nek és Pribélyi Péternek nélkülözhetetlen szerepe volt. Egyedülálló eszköz, különleges edzésmódszer – kézilabdásoknak is!"

Szabó Nikolett

2x paralimpia 3., paralimpia 5., 2x világbajnok, 2x Európa-bajnok, Eb 2., Eb 3. cselgáncsozó

"Sokéves versenyzői tapasztalatom alapján mondhatom, hogy judo sportágunk számára az Aquawallgym kiváló kiegészítő lehetőséget biztosít az izmok és ízületek lazulására. Elősegíti a regenerálódást, nagyban hozzájárul a mindennapos edzésmunka hatékonyabb elvégzésében.”

Papp Gábor

paralimpiai 5. cselgáncsozó

"Bokasérülésem után találkoztam az Aquawallgym-mel, melyet az alapozási és a teljes felkészülési időszakban is használtam. Kiválóan helyettesítette az aerob és sportágspecifikus edzést anélkül, hogy a bokámra nagyobb terhelést rótt volna. Az edzések intenzitása és sokoldalúsága a lazító/átmozgató mozdulatoktól a teljes intenzitásig kiválóan alkalmazkodott az aktuális fizikai állapotomhoz. Véleményem szerint az egyik legsokoldalúbb, meglepően összetett és alapos edzés egy ötletes, szupereszközzel."