Aquawallgym™ rendszer

A világon az első mobil vízi kondigép, az Aquawallgym<sup>TM</sup> könnyen és gyorsan összeszerelhető, gyakorlatilag bármely, 1 méternél mélyebb medencében használható. Kültéri és fedett medencéknél egyaránt használható, akár a túlfolyórácsba akasztva, akár korláthoz, rajtkőre rögzítve.

Súlya mindössze 3 kg.

Az Aquawallgym<sup>TM</sup> fő tartószerkezetén 4 különböző mélységben keresztrudat találunk. Ezek végére karabinerek segítségével különböző erősségű gumiköteleket tudunk csatlakoztatni. Ezeket a köteleket kifejezetten vízi használatra fejlesztettük ki, ezért a hagyományostól eltérően klór- és UV-állóak.

Az Aquawallgym<sup>TM</sup> és kiegészítői

Az Aquawallgym<sup>TM</sup> a gumikötelek és a víz segítségével biztosítja, hogy a felhasználók terhelésmentesen, szabadon mozogjanak a tér bármelyik irányába. A szerkezet sokoldalúságának köszönhetően rendkívül sok mozgáskombináció valósítható meg. A cél minél több izomcsoportot megmozgatni minden egyes gyakorlat során; ugyanakkor csupán a gyakorlat pozíciójának megváltoztatásával más izom, testtáj vagy mozdulat is edzhető.

Az Aquawallgym<sup>TM</sup> edzés nélkülözhetetlen eszközei a gumikötelek, a speciális övek, valamint a teljesség igénye nélkül olyan további saját fejlesztésű kiegészítő termékeinkkel fokozható az edzések intenzitása, illetve változatossága, mint a markolat, boka-és csuklópántok, szandál, bot, súlyöv vagy a súlylabda.

5 különböző erősségű gumikötelünk:

  • narancssárga (könnyű)
  • zöld (közepes)
  • kék (erős)
  • sárga (extra erős)
  • fekete (szuper erős)

Az erősségeken belül – a gumikötél hosszától függően – további 3 szintet különböztetünk meg, S - 90 cm, M - 110 cm, L - 120cm.

A különböző rögzítési pontok és kiegészítő termékek kombinációjával a változatos és eredményes tréningeknek csak a kreativitás szabhat határt. Speciális kiegészítői révén a rehabilitáció, kardió és a sportágspecifikus edzés lehetőségeit is magában hordozza. Az izomerősítés mellett a koordináció, az állóképesség és a gyorsaság fejlesztéséhez is kiváló eszköz.

SZABADALMAK

Előzetes egyeztetés után neked is lehetőséged van ingyenes kipróbálásra.

Klubcsapatok, élsportolók esetén saját edzéshelyszínen is van mód tesztelésre.

Foglalj időpontot!