AquawallgymTM

AquawallgymTM a piacon egyedülálló mobil vízi kondigép, mely a víz jótékony hatását és nehezítő tényezőit kombinálva az elasztikus ellenállással rendkívül hatékony és változatos edzésmunkát tesz lehetővé.

A szerkezet sokoldalúságának és a kiegészítő termékek széles tárházának köszönhetően a változatos és eredményes tréningeknek csak a kreativitás szab határt.

Speciális kiegészítői révén a sportágspecifikus edzés, a fitnesz kardió és rehabilitáció lehetőségeit is magában hordozza. Az izomerősítés mellett a koordináció, az állóképesség és a gyorsaság fejlesztéséhez is kiváló eszköz.

Sekély és mély vizű, kültéri, illetve fedett medencébe egyaránt könnyen felszerelhető, használható.

Anyaga: rozsdamentes acél szerkezet gumi végekkel

TÜV által bevizsgált, minőségi magyar termék

Méret: 135x45x55cm; összecsukva: 110x45cm

Súlya: 3 kg

Gyere, próbáld ki te is!

Előzetes egyeztetés után neked is lehetőséged van ingyenes kipróbálásra. Klubcsapatok, élsportolók esetén saját edzéshelyszínen is van mód tesztelésre.

Foglalj időpontot a +36 20 33 33 948-as számon!

Description

AquawallgymTM a világon egyedülálló mobil vízi kondigép, mely a víz jótékony hatását és nehezítő tényezőit kombinálva az elasztikus ellenállással rendkívül hatékony és változatos edzésmunkát tesz lehetővé. A víz segítségével biztosítja, hogy használói terhelésmentesen, szabadon mozogjanak a vízben a tér bármelyik irányába.

A különböző rögzítési pontok és kiegészítő termékek kombinációjával a változatos és eredményes tréningeknek csak a kreativitás szabhat határt. Speciális kiegészítői révén a rehabilitáció, kardió és a sportágspecifikus edzés lehetőségeit is magában hordozza. Az izomerősítés mellett a koordináció, az állóképesség és a gyorsaság fejlesztéséhez is kiváló eszköz.

1 m-nél mélyebb sekély és mély vizű, kültéri, illetve fedett medencébe egyaránt könnyen felszerelhető és használható, akár a túlfolyórácsba akasztva, akár korláthoz, rajtkőre rögzítve. De egyedi rögzítési megoldások kidolgozására és kivitelezésére is nyitottak vagyunk.

Az AquawallgymTM edzés nélkülözhetetlen eszközei a gumikötelek, a speciális öv, valamint a teljesség igénye nélkül olyan további saját fejlesztésű kiegészítő termékeinkkel fokozható az edzések intenzitása, illetve változatossága, mint a markolat, boka-és csuklópántok, szandál, bot, súlyöv vagy a súlylabda.

You may also like…