Zöld (közepes) gumikötél

Vízi gumiköteleinket több éves fejlesztés és tesztelés eredményeként kifejezetten vízi használatra fejlesztettük.

A zöld gumikötelet vízben rehabilitációs, rekreációs edzéshez és utánpótlás korú sportolóknak ajánljuk.

Szárazföldön kizárólag bemelegítéshez, irodában, otthon végezhető könnyed, átmozgató gyakorlatokhoz ajánljuk.

A hagyományostól eltérően klór- és UV-álló

Mindkét végén rozsdamentes karabinerrel ellátott

A karabinerekkel AquawallgymTM eszközhöz, illetve speciális rögzítő hurokhoz rögzíthetők. SOHA NE HASZNÁLD önmagába akasztva a gumikötelet!

Edzéselméleti szempontokat szem előtt tartva és a törzsstabilitást biztosítva a gumikötelek használatát KIZÁRÓLAG PÁRBAN (1 pár gumikötél/sportoló) ajánljuk.

Description

Vízi gumiköteleinket több éves fejlesztés és tesztelés eredményeként kifejezetten vízi használatra (UV- és klórálló) fejlesztettük ki 5 különböző erősségben. Alapvetően 3 különböző méretben (90, 110, 120 cm), rozsdamentes karabinerrel ellátva értékesítjük, de termékpalettánkon felül gumikötelek gyártását egyedi méretben is vállaljuk. Edzéselméleti szempontokat szem előtt tartva és a törzsstabilitást biztosítva a gumikötelek értékesítése párban történik.

A narancssárga és a zöld gumikötél kivételével mindegyik gumikötelünk határolóval ellátott, ezzel biztosítva a balesetmentességet és a termék hosszú élettartamát.

A gumikötelek mindkét végükön rozsdamentes karabinerrel felszereltek, amelyekkel az AquawallgymTM eszközhöz, illetve speciális rögzítő hurokkal korláthoz, létrához stb. rögzíthetők. SOHA NE HASZNÁLD önmagába akasztva a gumikötelet! Szakszerű használat esetén nagyon hosszú élettartamúak.

A használók egészségének megőrzése érdekében a gumiköteleket KIZÁRÓLAG PÁRBAN (1 pár gumikötél/sportoló) ajánljuk használni.

Gumiköteleink specialitása továbbá, hogy a megnyúlásuk a rájuk fejtett húzóerővel arányos, extrém rugalmasak.

Az AquawallgymTM a gumikötelek és a víz segítségével biztosítja, hogy a felhasználók terhelésmentesen, szabadon mozogjanak a tér bármelyik irányába. A szerkezet sokoldalúságának köszönhetően rendkívül sok mozgáskombináció valósítható meg. Cél minél több izomcsoportot megmozgatni minden egyes gyakorlat során; ugyanakkor csupán a gyakorlat pozíciójának megváltoztatásával más izom, testtáj vagy mozdulat is edzhető.

Kinek melyik erősséget ajánljuk?

gumikötél fajtája vízi használat szárazföldi használat irodai fitnesz
szín erősség rehab fitnesz/ kardio/ szabadidősport utánpótlás sport felnőtt élsport
narancssárga könnyű x x kizárólag bemelegítésre x
zöld közepes x x x kizárólag bemelegítésre kizárólag bemelegítésre x
kék erős x x x x x x
sárga extra erős x x x
fekete szuper erős x x

Additional information

Méret

90cm, 110cm, 120cm

You may also like…