Szárazföldi tenyérellenállás szett

A szett tartalma:

  • 1 pár tenyérellenállás
  • 1 pár 90 cm-es kék (erős) gumikötél
  • 1 pár extra sárga (erős) gumikötél
  • 2 db hurok a rögzítéshez

A szárazföldi tenyérellenállás az erősítő edzések nélkülözhetetlen kelléke.

A neoprén pántnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézfejre, ezáltal védve azt. A pánthoz csatlakoztatott gumikötél szabadon, biztonságosan mozog, alkalmazkodik a speciális gyakorlatok elvégzéséhez.

Sportágspecifikus bemelegítéshez, kar izomcsoportjainak erősítéséhez, valamint a kartechnika szárazföldi begyakorlásához egyaránt kiváló eszköz.

Description

Vízi gumiköteleinket több éves fejlesztés és tesztelés eredményeként kifejezetten vízi használatra fejlesztettük.

A kék (erős) gumikötelet vízben kardió edzéshez, utánpótlás korú és felnőtt női sportolóknak ajánljuk.

A sárga (extra erős) gumikötelet vízben kardió edzéshez, erő- és állóképesség, illetve gyorsaságfejlesztéshez, ifjúsági és felnőtt sportolóknak ajánljuk.

A kék és a sárga gumiköteleket szárazföldön elsősorban kar- és láberősítéshez, a technika fejlesztését szolgáló gyakorlatokhoz ajánljuk. NE HASZNÁLD a kék és a sárga gumiköteleket gyorsaságfejlesztésre, a végpontban túlfeszítve hirtelen rántásokat, irányváltásokat tartalmazó mozdulatsoroknál. Ezekhez a kimondottan szárazföldi használatra kifejlesztett bungee köteleinket ajánljuk.

A hagyományostól eltérően klór- és UV-álló

Belül határolóval ellátott, ezzel biztosítva a balesetmentességet és a termék hosszú élettartamát.

Mindkét végén rozsdamentes karabinerrel felszerelt

A karabinerekkel AquawallgymTM eszközhöz, illetve speciális rögzítő hurokhoz rögzíthetők. SOHA NE HASZNÁLD önmagába akasztva a gumikötelet!

Edzéselméleti szempontokat szem előtt tartva és a törzsstabilitást biztosítva a gumikötelek használatát KIZÁRÓLAG PÁRBAN (1 pár gumikötél/sportoló) ajánljuk.

You may also like…