Behúzó- és fordulókötél szett

A szett tartalma:

  • 1 db úszóöv
  • 1 db 6m-es fekete (szuper erős) gumikötél
  • hurok a rögzítéshez

Gyorsaság, robbanékonyság, erő-, állóképesség fejlesztésére ajánljuk elsősorban profi sportolók számára.

A piacon egyedülálló kényelmes úszóöv kiváló minőségű neoprénből készül, tökéletesen felveszi a test alakját, használat közben nem dörzsöli ki a derekat, és viselőjét nem akadályozza az úszásban. Az úszóövet úszók és úszóedzők tapasztalataira építve kimondottan úszáshoz fejlesztettük ki. Mély vízben kizárólag úszni tudóknak ajánljuk, mivel az öv nem tart fenn a vízen.

A 6 méter hosszú fekete (szuper erős), kimondottan vízi használatra fejlesztett gumikötél max. 14 méterre húzható ki. A gumikötél belül határolóval ellátott, ezzel biztosítva a balesetmentességet és a termék hosszú élettartamát.

Mindkét végén rozsdamentes karabinerrel felszerelt.

A karabinerekkel AquawallgymTM eszközhöz, illetve speciális rögzítő hurokkal korláthoz, rajtkőhöz egyaránt rögzíthetők. SOHA NE HASZNÁLD önmagába akasztva a gumikötelet!

A hevederből készült hurok nagymértékben megkönnyíti a gumikötél rögzítését beltéri és kültéri, hagyományos uszodai, vagy akár otthoni medencés edzések esetében is.

Description

A piacon egyedülálló kényelmes úszóöv kiváló minőségű neoprénből készül. Tökéletesen felveszi a test alakját, használat közben nem dörzsöli ki a derekat, viselőjét nem akadályoz az úszásban.

2 db rozsdamentes D karika révén 2 rögzítési ponttal rendelkezik, melyhez könnyedén csatlakoztathatók a különböző erősségű gumiköteleink.

Az úszóövet egy méretben (M 85 x9 cm) gyártjuk, de az extra erős tépőzárnak köszönhetően van lehetőség a kívánt derékbőségre állításra. Amennyiben egyedi méretben szeretnél úszóövet, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Az úszóövet úszók és úszóedzők tapasztalataira építve, kimondottan úszáshoz fejlesztettük ki. Sekély és mély vízben egyaránt használható, de mély vízben kizárólag úszni tudóknak ajánljuk, mivel az öv nem tart fenn a vízen.

Vízi gumiköteleinket több éves fejlesztés és tesztelés eredményeként kifejezetten vízi használatra fejlesztettük.

A fekete (szuper erős) gumikötelet vízben kardió edzéshez, erő- és állóképesség, illetve gyorsaságfejlesztéshez, felnőtt főként férfi sportolóknak ajánljuk.

Szárazföldön elsősorban kar- és láberősítéshez, a technika fejlesztését szolgáló gyakorlatokhoz ajánljuk. NE HASZNÁLD a fekete gumikötelet gyorsaságfejlesztésre, a végpontban túlfeszítve hirtelen rántásokat, irányváltásokat tartalmazó mozdulatsoroknál. Ezekhez a kimondottan szárazföldi használatra kifejlesztett bungee köteleinket ajánljuk.

A hagyományostól eltérően klór- és UV-álló

Belül határolóval ellátott, ezzel biztosítva a balesetmentességet és a termék hosszú élettartamát.

Mindkét végén rozsdamentes karabinerrel felszerelt

A karabinerekkel AquawallgymTM eszközhöz, illetve speciális rögzítő hurokhoz rögzíthetők. SOHA NE HASZNÁLD önmagába akasztva a gumikötelet!

Edzéselméleti szempontokat szem előtt tartva és a törzsstabilitást biztosítva a gumikötelek használatát KIZÁRÓLAG PÁRBAN (1 pár gumikötél/sportoló) ajánljuk.

You may also like…