Úszóernyő szett

A szett tartalma:

  • 1 pár speciális szandál
  • 1 pár 40 cm-es kék (erős) gumikötél
  • 20×20 cm-es úszóernyő

Használata hozzájárul az állóképesség fejlődéséhez, a sebesség fokozásához. Az eredmények látványosak, rögtön akár az ernyő levétele után érezhetőek.

Az úszóernyőt a speciális szandállal használva, a talp alatti rögzítési ponttal garantálja, hogy az úszó ellenállás hatására se billenjen ki egyensúlyából, az úszástechnika mindvégig sértetlen maradjon. Bármely úszásnemben kitűnően alkalmazható.

Description

A speciális szandál a piacon egyedülálló, AquawallgymTM saját fejlesztés, mely a talp alatti rögzítési ponttal garantálja, hogy az úszó ellenállás hatására se billenjen ki az egyensúlyából úgy, hogy közben az úszástechnika mindvégig sértetlen maradjon.

Strapabíró, kényelmes neoprénből készül, tökéletesen illeszkedik a lábfejhez, garantáltan sehol sem nyom. Viselése közben a lábfej és a talp szabadon mozoghat.

A rozsdamentes karikával ellátott szandálhoz gumiköteleink egyetlen mozdulattal csatlakoztathatók.

Kiválóan alkalmas erősítésre, kisebb medencékben „egyhelyben” úszáshoz. Az övhöz rögzített gumikötéllel történő úszással szemben hatalmas előnye, hogy nem egy ponton, a derekánál húzza vissza az úszót, hanem a talpa alól, ami garantálja, hogy nem változik az úszástechnika. Valamint az sem utolsó szempont, hogy ennél a megoldásnál nincs a láb között gumikötél, ami zavarhatna úszás közben.

Vízi gumiköteleinket több éves fejlesztés és tesztelés eredményeként kifejezetten vízi használatra fejlesztettük. A kék (erős) gumikötél a hagyományostól eltérően klór- és UV-álló, mindkét végén rozsdamentes karabinerrel felszerelt.

A kamionponyvából készülő úszóernyőt két méretben (20×20, 30×30 cm) gyártjuk. Utánpótlás korosztály számára elsősorban a kisebb ernyőt ajánljuk; felnőtt, profi sportolók számára valódi ellenállást és egyben igazi kihívást a nagyobb ernyő húzása jelent.

Speciális szandállal, gumikötéllel használva, a talp alatti rögzítési pont garantálja, hogy az úszó ellenállás hatására se billenjen ki egyensúlyából, az úszástechnika mindvégig változatlan maradjon. Így bármely úszásnemben kitűnően alkalmazható.

Függőleges testhelyzetben, de akár úszás közben is derékon úszóövhöz rögzíthető gumikötéllel.

Használata hozzájárul az állóképesség fejlődéséhez, a sebesség fokozásához. Az eredmények látványosak, rögtön akár az ernyő levétele után érezhetőek.

You may also like…